I am looking out of the window.. waiting for something to blog !

Tuesday, July 09, 2013 Nazlee Ismail 4 Comments






"I am looking out of the window waiting for something to blog...hemmm "

ada masanya begini kan ??

ini semua pasal  idea tak datang datang, jangan mengelabah ..rileks, kita bukannya bekerja sepenuh masa dengan blogspot or watever... *melainkan Blogger sepenuh masa, mereka ada cara dan perancangan tersendiri..

dalam keadaan lain,  ada juga Blogger yang punya  idea sarat dalam kepala, draf  separuh jalan ...tak jadi jadi nak publish kan...apa hal pulak ?

macam nilah....kalau kita terlampau memaksa , itu namanya menginaya mental kita ...boleh jadi stress , sakit otak !

persekitaran kita ada tingkap ? ...cer tengok pemandangan luar...refresh minda.

kalaupon tak ada tingkap  ..err  jendela ke hahaha ,...jelajah la blog kengkawan, cari idea ...

tak cari kalu mana nak dapat...kan !! hehe.





Published with Blogger-droid v2.0.10


4 comments:

  1. blogger fofuler mak tuu.,ehHHee

    ReplyDelete
  2. setuju dikk
    ada masa2 kitee blur huhuh

    ReplyDelete
  3. tengok tv..banyak idea kat tv tu.heheh

    ReplyDelete
  4. btol3x..bile idea tgh kosong tu serius nak taip satu perenggan pon susah kan =.="

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.