Segmen : Jom Blogwalking Kisah Ramadhan

Sunday, July 21, 2013 Nazlee Ismail 7 Comments

Assalamaualaikum, Salam Ramadhan hari yang ke 11.

nak ajak geng-geng blogwalking terus ke link entri yang berkisarkan cerita/kisah di bulan puasa anda,
Segmen sempoi macam ni dah nak buat awal Ramadhan lagi tapi tak sempat.. ambil peluang hari yang terluang ini untuk melakukannya.

Jom join , kita kumpul sebanyak mana link (Link tersebut bakal di sticky post selama 48jam di entri lain) biar semua ada masa nak terjah nanti..

Syarat :

  1. Buat entri, letak banner ni beserta link entri segmen ni dengan tajuk "Jom Blogwalking Kisah Ramadhan".
  2. Dalam entri tu mesti ada satu (1) link entri kisah ramadhan yang hendak diketengahkan .
  3. Tinggalkan link entri segmen yang korang buat di ruangan komen (kotak komen ada lebih dari satu..letak kat mana yg boleh (sekali saja cukup) .
  4. Tarikh tutup tengah malam Ahad ni (21/julai/2013)

camana nak join tak ?.., dah tak sabar nak baca kisah ramadahan ni ( kisah tahun bila2 pon ok jer..)







7 comments:

  1. InsyaAllah akan support :) pcl

    ReplyDelete
  2. saya join segmen .

    link saya http://veesandy.blogspot.com/2013/07/jom-blogwalking-kisah-ramadhan.html

    selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  3. usaha yang baik untuk bantu kawan2..

    * Singgah dari Segmen Blogwalking Singgah Sahur..
    www.myvitrd.com

    ReplyDelete
  4. nak join....tapi tengah cari cerita....setiap hari ada cerita baru.....selamat bersegmen......

    ReplyDelete
  5. saya dah terlepas. sorri tak perasan =(

    ReplyDelete
  6. salam pg pcl..x sempat nak join segmen ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Haihh boleh tak perasan benda nih!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.