Kisah Ramadhan Blogger Izzah Hazzi

Tuesday, July 30, 2013 Nazlee Ismail 3 Comments

sticky post !





Di sebalik nama Izzah Hazzi , blog beliau juga lebih dikenali degan nama Bini Popeye ! ...Kisah Ramadhannya bermula di sini ;

..Seronoknya Ramadhan masa tu,aku belajar berbagai permainan istimewa yang aku belum jumpa di tempat lain,selain bermain mercun yang super duper terhangat masa tu. Thunderclap,mercun roket,mercun naga,mercun ketupat,mercun bola,mercun gasing,dan yang sweet-sweet,main bunga api lahh.. haha.. yang moden sikit,bunga api ada bintang,dan cahaya warna-warni. Tapi,selain mercun yang dibeli ni,diorang mengajar aku banyak lagi permainan yang dibuat sendiri,yang kreatif yang memikat hati...

Anda nak baca seterusnya ....dan kenal Blogger Izzah Hazzi, silakan klik banner atas tu  ,... ... silakan.


 # menghargai peserta segmen ini.




3 comments:

  1. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu.

    ReplyDelete
  2. Tumpang lalu..jom singgah www.sendiri.net

    ReplyDelete
  3. dah terjah..hehe
    teringat zaman dulu main mercun tiap2 malam

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.