Kisah Ramadhan Blogger Norhariza Abdullah

Saturday, July 27, 2013 Nazlee Ismail 3 Comments

48hrs Sticky Post!


"Kisah Ramadhan jaa untuk tahun ini yang paling manis takleh lupa sekali ialah masa Waktu Sahur. .."

Anda nak baca seterusnya ....dan kenal Blogger Norhariza Abdullah,  silakan klik gambar sweet couple tu, hehe...saja pcl letak gambar blogger dengan pasangannya agar anda tak keliru...juga dengan niat baik untuk terjah sana... silakan.

# menghargai peserta segmen ini.




3 comments:

  1. Eh..terkejut pulak kita bila terpandang nama Jaa..hihi..

    ReplyDelete
  2. wokey..
    akan singgah jap lg..
    mnarik jugak baca entry diorg nie.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.