Nampak kekok kan !

Monday, July 29, 2013 Nazlee Ismail 13 Comments

Assalamualaikum..

*walau suri rumah, walau tak bekerjaya..penampilan kena jaga...tak perlu yang mahal asal nampak selesa....dan yang boleh mengembirakan hati suami terutamanya.

ni adalah merupakan percubaan pertama saya mengayakan Jubah Princess di hadapan kamera,.. nampak kekok kan ? ~ kena paksa rela sebenarnya..huhu , pertama dan terakhir rasanya.., saya tak suka bergambar melainkan pcl dan anak2. saya jadi tukang amik gambar..haha.

ada gak butik ofer jadi model..huuu takmau lah., bukan tolak rezeki....tp takutt !

masa tu nak promo biz online jubah la..tapi sekarang stock dah habis.., lagi seminggu tunggu pcl keja..lepas tu cuti panjang lah kamiii..balik kampung.

dapatlah tambah rezeki sikit, bantu setakat mana mampu ikut minat kita...tak salah rasanya.

pcl kata, kalau nak buat biz ni kena kuat semangat...cutomer cakap kasar, orang sindir2 buat 'pekak' saja..janji kita buat betui..layankan saja.

... kalau tak cuba mana dapat tahu akan keselesaan dan kualiti kelembutan kain lycra ini , ini cara saya meyakinkan customer..alhamdulillah. , stock dah habis boleh la berehat sakan...*(tutup kedai).





lepas raya , kita fikir lain pulak....

~ writen by Diana




13 comments:

  1. Nak jadi bisness woman ni hati ken cekal.

    ReplyDelete
  2. salam pakcik dah dekat raya ni

    ReplyDelete
  3. Cantik baju-baju dan orangnya :).

    ReplyDelete
  4. cantiknya model tu :)

    ReplyDelete
  5. cantiknya jubah dan manis juga yg memakai.

    ReplyDelete
  6. Semoga terus sukses dalam dunia perniagaan ...

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan # 21 pcl
    wah..mamaD jd model..cantik

    ReplyDelete
  8. AnonymousJuly 30, 2013

    lagi cantik bergaya kalau si suami yg belikan kan kan kan ! ... heheheee

    ReplyDelete
  9. ska tngk org pkai jubah..hehe

    ReplyDelete
  10. walaupun jadi suri rumah jer penampilan harus kena jaga huhu ,god job sis.

    ReplyDelete
  11. tak pe kekok possing jarang2 sekali kannn...

    ReplyDelete
  12. lawa2 baju itu..hehhehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.