Pilih-pilih bulu , pilih-pilih tebu dan pilih-pilih kasih.

Thursday, July 25, 2013 PCL 7 Comments


..mungkin ada yang perasan bila singgah ke blog ini pagi tadi , virus MALWARE telah menyerang blog pcl.
masalah ini memang biasa terjadi sebelum ini (tahun lepas)

taknak masalah ini berlarutan, pcl buang semua link yang terdapat dalam blog list sedia ada.. (Blogger Sempoi , Blogger Sporting dan Others Blogger )

Pcl tak pasti link blogger mana yang bermasalah, jadi buat masa sekarang ada peluang untuk anda masuk semula ;


Blog List (Senarai Terkini)

 # pcl tak pilih bulu , tak pilih tebu..dan tak pilih kasih , cuma ada 'bonus' kepada yang rajin singgah dan komen untuk pcl senaraikan link blog berkenaan .

~ terima kasih Lynn Munir mengigatkan saya.





7 comments:

  1. wah nak letak bloglist ek..hehehe..mkin ramai kwan nnt..

    ReplyDelete
  2. Nk pilih bulu yg elok2 je ke...ngeeee...

    ReplyDelete
  3. ada juga virus cam nie..baru tahu..:D

    ReplyDelete
  4. Jgn serang blog sy dah ler..ada jgk istilah pilih bulu dlm blog ek..

    ReplyDelete
  5. risau betul kalau blog kena malware camtu..

    ReplyDelete
  6. eimah tak tahu pulak blog pcl kena malware. hoho ni dah okeh. naseb baik..

    ReplyDelete
  7. Susah juga kalau nak tahu mana pautan yang membuatkan blog kita dikesan malware.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.