Puas rasa ...

Saturday, July 27, 2013 Nazlee Ismail 3 Comments


# Puas Rasa ...bila tidur cukup.. (malam bila terawih tak menguap sampai meleh air mata....)

..emm ..rasa puas, lega sebab dalam masjid tadi tak rasa ngantuk tapi haus sikit ..dahaga sangat.
aku ni waktu berbuka ,  makan lebih dari minum..kekadang minum setengah gelas pon dah cukup...

minum kurang bukan sesaja tak mau belasah 2, 3 gelas..masalahnya nanti nak sujud rasa sengkak perut takut keluar air minuman ..haha  boleh ke?

balik tadi nampak dah sedia atas meja sebelah tembikai yang aku beli..
murah la kali ni..sebelah tu cuma rm2 lebih je... yes memang murah, sebelum puasa harganya boleh tahan mahal jugak..

ni dia...terliur tak ? .


# Puas Rasa ...sebab makan cara nih  'tembikai korek', bukan malas nak potong tapi nak feel dia lebih sedap dari biasa...segar dari peti sejuk!

# Puas Rasa..harap jangan sampai kena batuk sudah le..




3 comments:

  1. Biasanya watermelon can cause asthma.. Hihihi. Rehat yang cukup lahh yang mmg orang sukaa :D

    ReplyDelete
  2. sdapnya..buat jus pun sodappp...hehe

    ReplyDelete
  3. AnonymousJuly 28, 2013

    rm 2 lebih jer ! memang murah tuh . kat sini , jangan haraplah blh dapat ... huhuhuuu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.