Saya dah..baru lepas !

Wednesday, July 24, 2013 PCL 8 Comments

# x 4 kepala sejak 12 tahun lalu. Syukur alhamdulillah.

#jauh sekali nak bangga..cuma mahu ingatkan kepada yang mungkin terlupa. ~BAYAR ZAKAT FITRAH sebelum terlupa.

Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

  1. salam ramadhan # 15 pcl
    m3h 5 kepala..hubby blum setel kan lg..ehe..

    ReplyDelete
  2. Aina 2 hari lepas dapat resit jelah suami bayar...rumah sini 4...rumah sana tak tau...ahahhaaaa...banyakkknya rumah...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...baru jer semalam tunaikan...

    ReplyDelete
  4. AnonymousJuly 24, 2013

    terbaik. hari tu baca berita kat masjid putrajaya ada drive-thru untuk bayar zakat. unik jugak ni...

    ReplyDelete
  5. belum lagi.. selalu bagi kat abah je, abah bayarkan.

    ReplyDelete
  6. wah baru seronok nak komen.sebab saya dah remove g+..sedih tak dapat nak komen sini selalu he3..

    alhamdulillah...tqvm remind.owh yelah kat putrajaya ada drive-thru,kan..terbaik.....

    ReplyDelete
  7. Oh ye, bru sekrg terigt huhu

    ReplyDelete
  8. Kami masih lagi berzakat berdua..hihi..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.