Sendawa power..!

Thursday, July 18, 2013 Nazlee Ismail 6 Comments



lagi dua jam dari sekarang ..ok kot , tak jadi masalah... sekadar tengok gambar je kan..aplikasi untuk hantar aroma/bau bersama gambar belum ada lg..hehe.

memang mengancamlah kalau dapat makan bersama santan pulut, ..kat Param sini susah nak jumpa peniaga jual yang dah siap-siap packing (set pulut durian).

# ada masalah sikit kalau iftar dengan juadah ni, harus sendawa power....
# takpasal-pasal makmum sebelah discribe "kucing tido ke musang king...ke D24" haha,  haru biru jadi terawih dia...

# Selamat menanti Iftar di hari yg ke 9 dengan penuh kesabaran..




6 comments:

  1. Adakh ini menu bbuka bro pcl ini hari..
    Hehe..

    ReplyDelete
  2. berbuka pulut durian ke PCL? huhu..

    ReplyDelete
  3. wah durian lah...kuning lagi tu...terliur cik akak dibuatnya :)

    ReplyDelete
  4. @shark ,
    @chic Na, .. pcl tak jd nak berbuka dgn durian hr ni , lain hari la kot..

    @Nao Mei , ..pcl pon terliur nih haha..

    ReplyDelete
  5. MAUNYA 1 SURAU BAU DURIAN KALAU SENDAWA..

    ReplyDelete
  6. ngeeeeeeee......best buat serawa durian....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.