Strategi posting blog entri

Friday, July 05, 2013 PCL 0 Comments


..bila diperhatikan statistik kemasukan pelawat ke blog ini biasanya hari Isnin merupakan hari yang paling banyak orang datang melawat, siap bawa buah tangan lagi... :))

Sementara itu hari minggu adalah hari yang paling sedikit aksesnya *tiada masa nak hadap lappy...barangkali dah muak !...bersantai bersama kawan-kawan atau keluarga itu adalah lebih bermakna sebenarnya.

Mungkin pembaca blog pcl sebahagian besar membacanya dari pejabat. Mungkin juga orang mengakses blog ini sebelum memulakan rutin kerja,  antara jam 7 ke 8 pagi atau waktu makan/rehat tengahari jam12  ke 1pm.

MAKA dengan ini,  strategi paling bagus untuk pcl posting di blog adalah hari Isnin hingga Jumaat antara jam 7 ke 11 pagi. Hari cuti mingguan pula posting pada sebelah malamnya, lagi lewat malam lagi tinggi page view.


Salam Blogging.0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.