Banting hujan lebat !

Monday, August 19, 2013 Nazlee Ismail 16 Comments




...sekitar kawasan tempat kerja saya sekarang ni masih hujan...lebat, sedap kalau ada yang tolong bancuhkan teh O panas...makan dengan kuih raya,...ketupat  ke...eh lemang dan rendang ke ...hahhaa..

#malam ni saya kena standby kerja sampai jam 11 malam....harap dapat habiskan stok biskut raya di pantry..

..siapa yang standby memang rezeki dia lah.. dan nasiblah hari pertama kerja kena overtime..

#batuk...siapa peduli aku tak sihat... :((





16 comments:

  1. Lorr kesian..batuk pun kena kerja sampai malam gak..

    ReplyDelete
  2. ada kebarangkalian banjir tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @smbotak. ..kalau berlaku banjir..misi pemantauan pelancaran roket India akan batal..kami pon takbuat kerja standby...haha tp tak mungkin berlaku..tanah angkasa tinggi..

      Delete
  3. Best la hujan, kat sini panas jee.. Vee pun tak sihat ni uncle, on the same boat dah kita ni. Hahaa. Tambah dgn weather panas, makin naik temperature -.- Get well soon anyway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vee..kalu nak sejuk dtg sini..tp jgn bawa virus ea..ahaha. Cukupla dgn azab batuk ni..huhu.

      Delete
  4. Alhamdulliah hujan rahmat^^ bro pcl

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Fizi Zaidi, ...syukur lg..beribu rahmatNya.

      Delete
  5. batuk2 tu kena kurang kan kuih raya tu..makan bubur2 dan yang tak berminyak,berkacang,berserbuk baru cepat baik..
    semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @diana.. alaa ye ke xleh mkn. baru nak berangan makan sorang2 td.

      tq.

      Delete
  6. pucong pon lebat gak ni PCL..syok kalo tido..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zee , sini dah tak hujan..bila time sejuk lps hujan mcm ni..mata pon makin tak larat nak buka..org kat rumah mesti layan tido makan dan tidor lg...

      Delete
  7. kat seri kembangan hujan sederhana jer . tapi sbb dr pagi dah mendung n udara sejuk jer , on kipas pun menggigil ... bdn x do lemak ni la padahnya ...

    ReplyDelete
  8. @Haarumankasehvee. ..emm ramainya org guna nama Vee...kenapa tak ternak lemak? :)

    ReplyDelete
  9. Saya pun masih batuk lagi ni encik PCL tapi gagahkan jua la setelkan kerja

    ReplyDelete
  10. Kat kl nih dh banjir kilat dh.. Terpksa lah sport car sy yg kecik tu rempuh gak.. Huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.