Baru sekejap sampai. .....dah nak keluar!

Sunday, August 04, 2013 PCL 3 Comments



...dari Perak. ..kampung bondaku, kami menuju ke destinasi seterusnya ke rumah bonda mamaD di Sg Petani.

perjalanan tak memenatkan sebab dua anak pcl ni happy sangat...termasuk mama depa sekali hahaha..maklumlah kan raya sebelah keluarga maktok lagi best compare to beraya rumah opah, kata hanis n nina.  *turut disokong mamaD..siap thumbs-up!  lg huhu.

...apa taknya,  baru simpan bag-bag masuk kerumah dah ajak pi jenjalan. ...banyak barang nak beli.

# bab ni selalunya suami lebih profesional..
# mengalah,  cipta  gembira. .keluarga bahagia di hari raya.

tinggal lah aku dalam kereta sambil memerhati dari luar. ~ alasan kepenantan drive tadi, ...aku bukan taknak jadi parent yg sporting kat sini., lagi pon dah ramai sangat mengekor..

# mamaD seolah mengerti dengan alasan yg diberi.


tanya diri anda , pilih berhari raya di mana ?

Published with Blogger-droid v2.0.6



3 comments:

  1. Kesian PCL duduk sorang2 dalam kereta. Yang lain tengah seronok shopping! Hehe~

    ReplyDelete
  2. Perak, hometown DIA :') Saya sepatutnya beraya kat Perak jugak, tapi tak jadi so tak beraya lahh.. Hahaha :P

    ReplyDelete
  3. klu diber pilihan , mmg lah nak beraya kat tpt yg lebih happening ! . tapi saya masih berya di tpt yg sama sbb masih bujang . tpi mmg sgt meriah dgn keriuhan adik beradik yg byk cam murai ... hahahaaaa

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.