BOTAK ?

Tuesday, August 20, 2013 Nazlee Ismail 10 Comments



BOTAK ?.. hahaa , aku belum lagi..

...usia dah 40,  rambut pon makin kurang...

ada niat dalam hati nak botakkan kepala...lama memikir , nak botak licin atau tinggal rambut sikit macam orang naik haji tu.

pernah tanya pada mamaD,  dia tak kisah macam mana pon...tapi kalau boleh jangan licin macam  Ghandi katanya..haha..

pernah juga tanya pada anak-anak,  alaaa dorang cakap  abah botak memang tak hensom !

dan bila tanya kepada rakan seusia...jawabnya,  sayang nak botak habis ...sebab uban baru nak tumbuh melata..hahaa.

# balik dari kerja tadi,  rasa rimas sangat dengan rambutku ni..agak panjang dari biasa...
# rambut panjang buat kepala  jadi pening..*camana lah rata-rata kaum hawa yang berhijab tu...huh dugaan sungguh dengan panas dan rimasnya...

# akhirnya , macam biasa...mintak mamaD guntingkan rambut ni biasa-biasa saja....jam 12 malam saloon mamaD masih open ..tuudiaa!


Published with Blogger-droid v2.0.6



10 comments:

  1. Seronok kalau ada yang mahir gunting rambut dlm rumah. Tak perlu susah2 nak pergi saloon. Family Vee, mummy and kakak je pandai bab ni. Teehee. Rambut panjang mmg merimaskan kdg2, Vee punya nak sampai pinggang dahh. Kadang2 suka sbb rambut vee jenis kerinting, cantik. HAHA. Tp bila dah rimas rasa nak shave habis ;D

    ReplyDelete
  2. perkhidmatan terbaik dari mamaD. hihihi. kaum hawa dah biasa bertudung, sebab bertudung menahan dari pancaran matahari.hihi

    ReplyDelete
  3. orang botak biasanya macho. bukan aku kata ha...

    ReplyDelete
  4. @Vee , anak uncle yg 1st tu memang simpan rambut panjang...kalau rambut dia pendek nampak kerinting kembang semacam je.. xnak dia !

    ReplyDelete
  5. @Ija Rased , kena latih dan biasa2kan dorang menutup aurat dari sekolah lg...

    #mamaD memang buat yg terbaik utk kami..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Untung dapat isteri macam MamaD serba boleh.

    ReplyDelete
  7. wahhh salon mamaD 24 hours.. senang la nak gunting rambut. huhu..

    ReplyDelete
  8. syukur masih ada rambut ... tak perlu lah botak ... saya juga buka saloon kat umah dan kg ... heheheeee

    ReplyDelete
  9. wah bagussnya mamD je yg guntingkan rambut.. anytime je boleh bergunting

    ReplyDelete
  10. Gunting di rumah dah kira jimat tu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.