Haruskah aku juga .. apa kata anda ?

Tuesday, August 20, 2013 Nazlee Ismail 6 Comments



Lokasi ; sekitar kawasan luar pejabat

ini (gambar) apa yang terjadi pada sebilangan pokok hiasan di luar pejabat kami,..ada 'doktor' memantau bagi memastikan kawasan sekitar sentiasa dibekalkan dengan pokok landskap yang menyegarkan suasana. ~ yeah suatu  yang nampak sangat perihatin !

# staf sakit ..hemm, kena datang kerja jugak !  sebab apa ?... yes, untuk  sebarkan virus :)

Betul  ?

ada sesetengah tu datang sebab dia punya komitmen yang tinggi.

# tidak mahu dimanja, walau sakit tak pernah ambil mc..,  owh beruntung sungguh punya pekerja yang sebegini...

# bukan salah sesiapa yang memaksa...kerana sikap 'taat' nya pada kerja.

# betulkan niat sbelum melakukan sesuatu...pasti ada hikmah dari Nya. insyaAllah.


haruskah aku juga .. apa kata anda ?


Published with Blogger-droid v2.0.10



6 comments:

  1. Itu rupernya macam adik ipar Aina demam gagah jugak pi kerja pasainya kerja banyak tak pi kalu lagi melambak. Aina? Demam sikit2 pun mc...ahahaa... Itu beza lelaki dan perempuan.

    ReplyDelete
  2. jgn hilangkan terus komen kotak blogger tu yerr... >_<

    ReplyDelete
  3. Vee tak kerja lg tapi selagi dpt bangun dan bergerak, mmg turun pergi class; unless nak bukak mata pun tak dpt. Tahaha.. Malas nak manjakan diri. Sakit sikit terus tak hadir. Kalau dh nak tiap bulan demam mcm V ni mmg kehadiran sikit je. Huwuu.

    ReplyDelete
  4. kalau xdpt mc terpaksa keja gak lah.. selalu doct panel susah nk bagi mc. huhu..

    ReplyDelete
  5. salam pagi rabu pcl,moga sentiasa sihat untuk melaksanakan amanah allah, cakap pasl cuti, cuit ija masih berbaki 58 hari lagi, sepanjang 5 tahun bekerja, cuiti asyik diforwardkan saje sebab boss tak suka sangat staf cuiti, so memendam rasalah kami. alhamdulilah sekarang dah tukar boss baru..lega sikit bab cuti. kadang2 bekerja tanpa cuti tak bagus jugak untuk kesihatan apatah lagi kalau tugas tu melibatkan pemikiran. bila cuti at least dapat la mencari sesuatu yng lebih segar orang kata.hihihi

    ReplyDelete
  6. kalau cm acik geram.. bila depan doktor badan dan okey + x demam.. tapi bila kat rumah adehh rasa nak bangun pon tak boleh

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.