Kesian mama'D ...

Tuesday, August 27, 2013 Nazlee Ismail 4 Comments

assalamualaikum..

..kesian mamaD, hari ni dia jaga bukan 4 orang budak ...tapi tambah sorang lagi anak kakak..., kak ipar saya ke London..ada bisnes trip 2 minggu dan suaminya pon ikut sama..

#hari ni hari orang mintak tolong..., jadi kita tolonglah sedaya termampu.




..budak ni namanya Aqib 3thn, senang jaga sebab dia tak akan cari mama dia selagi bateri tablet masih ada dan masih boleh layan tablet sampai lewat-lewat malam. , dia dah terbiasa macam tu ... dan ada gajet khas ; tablet samsung galaxy  untuknya..wow dasyat tul dak nih!

#pagi  tadi bila nak charge tablet..tak boleh pulak...rupanya kabel dia dah rosak...huhu parah nih ! (kena belikan kabel baru sebelum dia terjaga tido, ..bila dia mengamok susahhh jadinya..) tak terkawal..lagi lah kesian kat mama'D. ~tak kan nak amik cuti lagi hari ni, kan semalam dah cuti..mamaD kata takpa, dia boleh handle ...cool !

jadi...untuk waktu kebelakangan nih, mamaD memang tak sempat nak bersosial apa lagi nak baca blog..kalau ada pon curi-curi masa berFb haha.., 6/9/2013 nak mai ni...besday mamaD..so saya cadang nak buat segmen ; Ucapan Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Mama'D .. kalau jadilah nanti korang boleh join..buat ucapan kreatif dan munasabah...dedikasi direct to Fb mamaD, biar dia terkezut !

# tengoklah macam mana nanti !




4 comments:

  1. pengaruh inteernet sgt anak tu...

    ReplyDelete
  2. dah mention kat blog , tak terkejut lah nanti pcl ... doa lah mamaD mmg x de masa nak baca blog yer ... heheheee

    ReplyDelete
  3. @veesandy , ..dia tak baca blog , tak sempat dah tu..haha (insyaAllah).

    @lia, memang macam tu budak sekarang ..

    @Asmar , tq.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.