Kisah Ramadhan Blogger Siti Zahara

Tuesday, August 06, 2013 PCL 3 Comments

Sticky Post !

Assalamualaikum ...pagi yang syahdu...lagu raya berkumandang memecah  suasana ceria bercampur rasa resah nak keluar ke pejabat/ tempat kerja...hehe kasi 'racun' jeles sebab saya dah berada di  kampung sekarang nih, ada yang masih berkira-kira sama ada nak masuk kerja atau nak terus mulakan cuti...(takpe Sahur dulu...)

okay , pcl teruskan dengan kisah ramadhan kali ni ...harap masih ramai yang setia blogging walaupun dalam mood nak raya, nak siapkan persiapan...

agaknya Blogger Siti Zahara juga menantikan bila la kisahnya akan keluar di blog ni...(agak je la..kan)  dan selepas ni ada lagi sebuah blog...ngam-ngam sui.. sebelum raya insyaAllah.


lebih mesra dengan nama Zara...menetap di Negeri Kedah. rajin melawat blog rakan dan tinggalkan jejak melalui komen yang bernas...

Kisahnya bermula di sini .. Zara fobia dengan pisang weii !!

"...ni cite ceq masa zaman muda mudi remaja dalam darjah 1..'aik!! sekarang tak remaja ke' huhuhu ini story mory taklah bikin hot sgt.. tpi pengalaman ni kekwn pun pernah gak jadi kn?! shuuttt!! diam2 ni rahsia kita berdua tau.. masa tu ...(lawat blog beliau untuk baca kisah selanjutnya..)

*owh dah ea..takpe..kita terjah lagi ...kali ni sebagai tanda sokongan sesama blogger.

berkenal-kenalan lah dengan Zara, serius... beliau blogger yang peramah saya kira...mungkin anda yang sudah jadi rakan blog beliau lebih mengenalinya dari saya.

pcl cilok gambar/banner ucapan raya beliau khas untuk blogger semua..



menghargai peserta dari segmen ini.

# nantikan sebuah lagi blog terakhir dalam entri berikutnya. Blogger Ya Yang ,... (sebelum raya,  insyaAllah.).




3 comments:

  1. Wahh syabas. Mereka terpilih sebagai blog yang direview.

    Selamat Hari Raya PCL dan keluarga. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  2. tahniah buat zara yang terpilih blog yang direview...datang terjah gak

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.