Kisah Ramadhan Blogger Vee Sandi

Friday, August 02, 2013 Nazlee Ismail 5 Comments

Sticky Post !




Assalamualaikum..

..masih ada mood lagi ke nak kerja ?, aku macam  terawangan ingat kampung dah ni...la lala laaa.., okay masih ada lagi blog berbaki untuk dikongsikan kisah ramadhan mereka..kali ni Vee Sandi @ Binti Sandi.


Vee kata nak follower macam pcl, ...harap boleh kot capai...tapi menda ni tak boleh nak paksa-paksa pembaca yang singgah,..ada 'taktik' dan kaedah tertentu yang harus dipelajari.... korang lawat dan bacalah kisah beliau ni...dan follow jugak ea. (aku sarankan aje..silakan dgn hormatnya)


"Satu hari di bulan Ramadhan , suatu ketika , bertahun dulu ... Pukul 7pm menaiki bas dari Shah Alam menuju ke Kuala Lumpur . Hanya ada 3 orang jer termasuk pemandu ...(boleh baca selanjutnya di sini)


Teringat saya ketika berada di tingkatan lima aka sweet seventeen lah , satu kenangan di bulan ramadhan . Kenangan yang saya masih fikir sampai sekarang ...(baca kisah selanjutnya di sini)



# menghargai peserta dari segmen ini.




5 comments:

  1. Salam PCL..terjah sini .terus follow..
    Salam ukhwah..Salam Ramadhan.Senyum Sokma.:)

    ReplyDelete
  2. adda pun x rmai followers..PCL bgi tips sikit..hehe :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini ye..hew hew..salam ramadhan

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya.. mohon ampun maaf sepanjang perkenalan di alam maya nie.. >.<

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.