Kisah Ramadhan Blogger Ya Yang

Tuesday, August 06, 2013 PCL 1 Comments

Assalamualaikum..

..anda sudah  kenal Ya Yang  ? kalau belum , Jom  intai-intai  tambah kenalan dengan blogger newbi ni...

saya agak lah,  dia ni blogger pemalu  hehe...



Kisah ni berlaku pada tahun 2010. Ramadhan pertama tanpa family dan jauh di perantauan..(jauh la sgt..kat Klang je kot huhu). Atas sebab tak dapat cuti aku sambut puasa berdua je la dengan rakan serumah.. Masa tu kami punya la excited nk berpuase ni.. (..baca kisah selanjutnya di sini...)


Last call !

Blog Ya Yang ini  adalah entri  terakhir  dalam siri Kisah Ramadhan Blogger yang menyertai Segmen Jom Blogwalking Kisah Ramadhan pcl,

Silakan terjah...sambil baca-baca di sana terus follow ok.

#Rasa macam nak buat Segmen Blogwalking Satu Syawal ..konsepnya macm ni jugak...review blogger one by one sampai habis bulan Syawal ni. amacam ?



1 comment:

  1. Wah bestnyq segmen review utk satu bulan syawal ni :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.