Orang lelaki ni...bila sakit je manjanya lebih !

Thursday, August 15, 2013 Nazlee Ismail 4 Comments

...masih tak larat, rasa sakit seluruh badan, nak demam tapi aku sendiri yang tak mau... :))

bila batuk kuat...terasa ngap-ngap di kepala...tangkap sakit !

#makan madu sudah..
#minum air perahan limau + kicap pon sudah..
#air suam pon dah banyak...

 ...tapi 'menda' tu tetap pekat di saluran tekak nih. untung masih lagi dalam cuti raya, ...dapat tolong mamaD jadi pengasuh kepada afni zulaikha nih.. tonton saja aksinya ;



dakni dah lama kami tak jumpa, ...besar hati dia nak tolong pakcik dia yang sedang sakit ni..

* mamaD kata "orang leaki ni bila sakit je...manjanya lebih, maklumah jarang-jarang sakit.... "

#ada juga kebenarannya., tapi bagi aku biasa-biasa aja.

Suami / saudara leaki anda camana....manja?

#..ke,  mengada-ngadanya lebih..aha ha ha..




4 comments:

  1. Aina ada abang yang belum kawen bila sakit mak tak boleh pi mana sat2 mak nak air sat2 mak picit kepala, sakit sikit mengada2 lebih.

    Suami? Itu lagi kuaaaattttt mengadanya! Mengalahkan anak!

    ReplyDelete
  2. Memang pun.. Gagah mcm na pun bila sakit.. Mmg mnja.. Layannn

    ReplyDelete
  3. Setuju sgt dgn mamaD tu.. time sihat kemain ek nya dia. Bila sakit alahai, dah gaya mcm baby 3bukan plk dah. Gehehehe

    ReplyDelete
  4. Waaa. Comel laa. She's so cute and bubbly!! Hahaa. Get well soon uncle!! :D Psl lelaki manja bila sakit tu tak tau la, takda experience lg ;D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.