Pemanduan Balik Kampung... bosan atau bagaimana ?

Wednesday, August 21, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments



Lebuhrya PLUS.

keadaan trafik jalan raya masa tu (balik dari Sp Ke KL) agak lancar membolehkan saya pandang kiri kanan jalan..., satu cara yang paling bagus ketika memandu untuk mengelakkan rasa bosan dan mengantuk., ada orang suka dengar lagu  ...pasang kuat-kuat, ada jugak yang layan lagu mendayu... dan ada yang suka dengar Dj radio berceloteh.. dan bagusnya ada teman untuk bersembang ~ kekadang sampai habis 'modal' nak borak hapa..

# ada yang cadangkan untuk dengar  CD ceramah dan sebagainya.

Anda boleh kongsi pengalaman  ketika memandu semasa perjalanan pulang/balik kampung .

Bosan atau bagaimana ?

# tahu tak kat area mana saya masa tu  (gambar) ?

Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

  1. Area Ipoh.

    Aina kalau bawak kereta anak2 le jadi penghilang naguntuknya tapi banyaknya dea zzzzz...ja mak pun layanlah radio je. Nak berangan takut terbabas pulak...ahahaaaa...

    Isnin seminggu lepas raya 12 jam hazab dalam jem dari Perlis ke Kajang. Rasa nak pitam!

    ReplyDelete
  2. dengar lagu rancak baru mood okay ..ceria hihi

    ReplyDelete
  3. Kot saya sambil.dengar radio pun dah ok

    ReplyDelete
  4. dengar lagu je la selalunya.. sembang banyak2 penat.. heheh..

    ReplyDelete
  5. kalau bosan apa lagi bercerita dan dengar zikir mahupon lagu nasyid memang terbaik :)

    ReplyDelete
  6. bosan juga bila hdapi perangai pemandu Mlaysia yg amik lesen terbang... huhu

    ReplyDelete
  7. ala...kita kampung dekat jer satu negeri MeLaka....1./2 jam dah sampai tapi banyak laluan traffic light jer.....

    ReplyDelete
  8. Gambar tu mcm kat area Gunung Tempurung...

    Ada kawan bagi petua kalau mengantuk kunyah cili padi, insyaalllah tak mengantuk!!!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.