Salam pagi isnin. .selamat bekerja!

Monday, August 26, 2013 Nazlee Ismail 17 Comments





..hari ni saya bercuti, sarapan pagi bawa anak isteri ke luar kawasan.

# roti canai, Seri Kembangan.
# wifi free, Auliah Bistro

..selamat bekerja dengan dedikasi semua :))


Published with Blogger-droid v2.0.10



17 comments:

  1. selamat bekerja pcl. sedapnye teh tarik ngn roti canai tu..

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan roti canai..sedapnya nampak..

    ReplyDelete
  3. Jauh bersarapan sampai Seri Kembangan PCL?

    ReplyDelete
  4. Jeles jer tgok orang cuti ni... :)

    ReplyDelete
  5. Waahhhhhhh..buat org terliur je..ni rasa nak beli roti canai sebelah rumah mak mertua ni..

    ReplyDelete
  6. ANAK-ANAK PUN BERCUTI KE PCL?

    ReplyDelete
  7. selamat pg ;)
    SELAMAT BEROTI CANAI.hehe

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti PCL..bestnyer makan roti canai dengan family

    ReplyDelete
  9. Selamat bekerja PCL...nway roti canai tu antara favorite breakfast yang jarang-jarang diambil..tapi kalau dapat kita suka yang macam-macam ada kat dalam campuran telur tu...so roti telur tu dah jadi macam mertabak..tu yang susah nak dapat..

    ReplyDelete
  10. tu anak2 pcl ke? anak dara ye heee

    ReplyDelete
  11. selamat bekerja..sdapnya tngk roti canai tu..hehehe

    ReplyDelete
  12. tak keja hari isnin mmg best!

    ReplyDelete
  13. slamat hari isnin abah..
    eh...
    tsasul pulak:p

    ReplyDelete
  14. jeles tul tengok orang cuti hari2 yang kita malas nak keje nih..hehehe..anyway selamat bercuti bro dan berhati hati di jalan raya..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. uhu sedapnya roti canai..terliur tengok . selamat berkerja :)

    ReplyDelete
  16. pak bercuti anak2 pun bercuti jgk ke pcl? hehehe, bestnya makan ramai2 dgn anak2..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.