Saya nak duit raya Cik Misya!!!

Wednesday, August 07, 2013 PCL 6 Comments

Jom join contest duit raya versi kedua yang dianjurkan oleh Aimi Syahirah..



 "Saya nak duit raya Cik Misya!!!"  sebab , ni semua untuk Hanis Umairah...anak bongsu saya...*malu lah nak ngaku..biar semua orang tahu ...anak pcl lebih memerlukan duit raya..bebudaklah katakan ! hehe.

dia pernah buat collection..eh tak, orang yg beri...RM500+ jumlah kesemuanya...boleh tahan banyak jugak kan! emm..ini kali.. melalui kekdah lain pulak...guna blog abah dia ni..heheheheee lagi.. *panjang skit.

paling banyak sekali orang pernah beri rm100/sampul , dan paling sikit rm0.50/takdak sampul ... dan pcl sendiri dah siap-siapkan duit raya untuk tetamu terutamanya kanak-kanak...(Duit Den Bertingkek-tingkek ~waris) mai la umah den. (bukan umah pcl ye...rumah Den) ..guwau jek :))

# mungkin anak-anak anda juga sama seperti anak saya..saya jemput anda join sekali, meh le kite memeriahkannya...yang sibuk dijalanan, yang sibuk dengan persiapan raya buatlah dulu...dulukan yg utama...lepas tu boleh la join sini pulak...janji jangan lepas dari tarikh ni (Tarikh tutup contest ini adalah pada 20 Ogos 2012 tepat jam 12.00 tengah malam).

# klik banner untuk join.

+Ieta Mat Saad
+Shark Kay
+Norhasniza Khalid
+Mizz Aiza
# +semua blogger.





6 comments:

  1. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  2. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen kunjung mengunjung sempena raya ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  3. adda singgah dari contest yg sma.. :)

    ReplyDelete
  4. Hola!=) Anda di shortlisted! Tunggu pengumuman seterusnya..;) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/shortlisted-siapakah-pemenang-terpilih.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah!! Anda pemenang duit raya Cik Misya!!:) Sila lihat link untuk menuntut hadiah. http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-pemenang-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  6. tahniah kerana tercalon sebagai pemenang..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.