Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013

Friday, August 23, 2013 Nazlee Ismail 3 Comments


Copy dan paste banner diatas dan backlink kan ke blog Penganjur .Tak perlu buat entry ye..Tapi kalau nak buat pun boleh jugak..hihi..

#1st segmen tu... kasi meleTOP dengan klik pada banner untuk join !
#tamat pada 23/8/2013 11:59 malam.

#janji ditepati !




3 comments:

  1. Selamat bersegmen PCL.... =D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ...

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.