Segmen : Review Blog Lepas Raya !

Tuesday, August 13, 2013 Nazlee Ismail 1 Comments

Assalamualaikum..

# susahnya lah kalau menaip guna on-screen keyboard !

emm ..sedap je kan korang taip laju-laju update entri dan berbalas komen, hehe takpe ...tapi ada sikit jeles :)
Okeh, pcl tak anjurkan segmen tapi join segmen dari Penganjur ni..dan nak ajak korang join sama  boleh ?.

tepek  gambar raya terbaru  dengan PANTUN RAYA
Oh My English.... ;

Has been a year,
It comes again;
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir Batin.

Mountain Daik's branches got three,
Pandan Island is far far in the middle;
With friends, relatives and family,
Hari raya is time to mingle.

Push wood pull wood,
Keranji fruit inside a boat;
Hari raya got lots of food,
But don't eat too much like a goat.

Two three cats run run,
Where got the same as the striped one;
That's all for me I gotta run,
Duit raya? Where got one?

Sorry in and out
Maa..from pcl

# Blog Pcl harus direview oleh penganjur sebab ...pcl teringinkan review dan juga pandangan dari blogger yang tak pernah singgah ke blog pcl sebelum ini , maknanya pertama kali singgah lah !  ..itu je hehe..

# reramai kita join  KLIK SINI.




1 comment:

  1. done added u. thanks joining. mohon promote ye :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.