Yes berjaya!

Wednesday, August 28, 2013 PCL 5 Comments







..bila pcl balik rumah masa rehat makan tengahari tadi,  baby Mia masih tido..

bila masa balik kerja petang ni pon..Mia tido jugak...haha senang tul jadi baby kan?
geram punya pasal,  usik. ..kacau Mia sampai  dia terjaga....dan nangis!  Yes yes.. *memang susah nak dengar dia nangis..

haa macam ni baru batul jaga baby, jangan asyik biar dia tido je..
"memang time tidoq dia..tak kan sesaja nak paksa dia kot" ...jelas mamaD.

~sebenarnya aku faham..tapi saja buat tak faham:P

# gambar paling bawah tu... Mia tgh sedap tidor~terus kena kacau ahahaa..

korang buat apa petang-petang gini?


Published with Blogger-droid v2.0.10



5 comments:

  1. Masa jadi baby ni la nak puas-puas tidur. Bila dah dewasa nanti tak habis-habis memikir dugaan akan datang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Lynn munir...haaa macam masalah je jd dewasa. kena hadapinya.

      Delete
  2. mmg dah x der keje pcl nih ... hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. @veesandy ~ hanya mampu geleng kepala. .

      Delete
  3. betul dah xde keje lah nih... hhihi... sama je kan org lelaki nih kan... tgk bdk tu baik je kaco bgi nangis... hhee

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.