Babai Akak Nina...

Sunday, September 01, 2013 PCL 4 Comments




...seperti post aku tadi kat wall P.C.L page,  ...teringin sangat nak makan nasi beryani kambing..dah pernah cuba sebelum nih..memang sedap weh. .!

Sesudah hujan plak tu..tetiba perut nih berkeroncong..
hujan ke tempat korang sekarang nih?

petang nih, budak kat atas tu (Nina) dah kembali ke asramanya., tinggal la Hanis sesorang melayan aqib.. , aqib yang lupa dan tak rindu langsung pada emak dia  bila dah menghadap tablet.. tegar betul budak aqib nih.

okaylah.. babai kak nina jap..!
Published with Blogger-droid v2.0.10



4 comments:

  1. Kat sini hujan seharian. Sejukkk. Terpaksa guna long pants, rasa mcm nak masuk tido pulak. Hahaha..

    ReplyDelete
  2. Tingkatan berapa kak nina tu? Hehe

    ReplyDelete
  3. @Vee ..best la cuaca sejuk macam ni selalu..

    ReplyDelete
  4. @Dzureen Darwis..nina form 4.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.