Baru Dua yang sempat di Review..

Sunday, September 29, 2013 Nazlee Ismail 2 Comments


(capture hari  pertama entri disiarkan. (t.kasih +1 dari rakan menyumbang pageview)

(capture hari  pertama entri disiarkan. (t.kasih +1 dari rakan menyumbang pageview)

pertamanya nak mohon maaf sangat-sangat kepada pemenang segmen sempena birthday mamaD tempohari , mungkin yang menang tu sendiri dah ingat-ingat lupa...menang ke tak dia huhu, ...janji dicapati ke? ..ok 'kedai ' pcl tengah Hot ni..dan keja hakiki di hari cuti minggu plak tu..kan, macam-macm alasannya.

keduanya nak bagitau..review blog memang mendapat perhatian dari rakan pembaca terutamanya melalui carian google/googleplus. Diharap dapat menyumbag trafik ke blog yang direview juga.

oklah , takmau berceloteh kosong...tengok list pemenang sekali lagi refresh dan tunggu giliran ataupun pcl pick  blog yang mana sempat dulu..(jangan risau , janji pcl nak buat yang terbaik untuk anda yang sporting moting !)

KEPUTUSAN PENUH : Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D


ok akhir sekali, ...hari ni, sat lagi nak pi jemputan kenduri kahwin orang Jawa sini, khabarnya penyanyi rambut kembang 80'an berkain pelikat dibahu datang buat persembahan..*nak tengok abg herman tino bawa pelikat lagi ke tak..bukan nak dengar dia nyanyi sangat ponn..kebetulan emak pengantin tu jiran sekerja juga. ... lepas tu ke Alamanda Putrajaya, carikan akak Nina punya hadiah Birthday dia 30hb esok je..dan terus hantar dia balik ke asrama.

#kerja macam tak kerja je hari ni..baik aku halfday !. yes..family first !





2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.