Birthday MamaD ; Untuk hari ke-2

Saturday, September 07, 2013 PCL 4 Comments






pagi sempat goreng mee ...bukan mee kuning biasa tu.. aku cari mee special Wantan Mee; ..goreng ikut sesedap rasa tak ikut resepi..

gambar? ..dah tunjuk dalam entri mamaD pepagi tadi..

okeh..lepas ambil hanis sekolah tambahan,  kami plan nak ke Shah Alam, Seksyen 7..syurga pakaian wanita. ..macamtu lah gayanya.

lepas solat zohor kami keluar dri.rumah...teruja mamaD, untung mamaD cepat kebah demam...kalau tak rugi. xder hadiah hari  ke-2 besday hihi..

Beberapa jam kat sana...adalah sikit untuk mamaD. ..semoga dia gembira hari ni dan seterusnya... tengok gambar atas sekali (2 bag tu..)

# lega, mamaD dah  sembuh dari demam..

nantikan. .insyaAllah suatu masa mamaD menggayakan...saya amik gambar curi ha haa...
.
Published with Blogger-droid v2.0.10



4 comments:

  1. BIRTHDAY HARI KE-3 SHOPPING LAGI KE? :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...seronoknya mamaD dapat hadiahkan...:)

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi..wah shoping kt radiusite =)

    ReplyDelete
  4. selamat hari hadi buat MAMAD..untung dapat hadiah..

    Jom terjah sini Cakap tak serupa bikin

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.