Birthday MamaD ; Untuk hari pertama. .

Friday, September 06, 2013 PCL 8 Comments



ucapan besday. .dah awal pagi lagi..


@opis , jamuan raya n hari perpisahan KP
~ ..dari pagi kalut dengan majlis kat opis tadi tapi hati tetap teringat kat rumah..
yang diraikan bersama rakan sudah berakhir,  aku bergegas ke luar. ..

cari kad,  cari kek... nak buat memang tak sempat dah...nak cari bunga ros segar tak jumpa kedai plak..huhu, aku tau mamaD suka bunga ros hidup. ., terima kasih juga kepada rakan-rakan yang beri komen cadangan dalam entri segmen.. ..sangat membantu ..macam nak ikut semuanya sekali :))

tak pe..mamaD,  yr besday selama 6 hari kita celebrate .. esok masih ada insya Allah...

"Happy Birthday To You mamaD"

terima kasih juga kepada yang sudi bersama saya meraikannya dalam segmen, belum tamat lg segmen tersebut bole join sehingga tgh malam nih, dan lepas tu kita nantikan keputusannya ...

#terima kasih semua

Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

  1. congrat mamaD..
    6 hari celebrate tue..
    mmg untung mamaD.

    ReplyDelete
  2. So sweet lah PCL nie, tahniah MamaD, you are lucky wife lah...

    ReplyDelete
  3. Mujur ada masa lgi.. baru balik sambutan raya Petronas.. line pulak lembab hujan2 nih..

    ReplyDelete
  4. Sama - sama PCL . Secret recepie tu kecik ke besor ... heh heh heh soalan jahat ...

    ReplyDelete
  5. So sweet :) Happy birthday, mamaD!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.