Happy Birthday NurHusnina !

Monday, September 30, 2013 Nazlee Ismail 10 Comments


"Selamat Hari Lahir Nurhusnina yang ke 16 , anakanda sulung kami " ...anak kelahiran  Sungai Petani, Kedah Darul Aman yang  kini membesar di Banting, Selangor.

Mendoakan semoga Nina menjadi anak solehah yang sentiasa memohon keampunan serta kebahagian kami ibubapanya , panjangkan umurnya , permudahkanlah untuk dia menghadapai pembelajarannya dan sentiasa taat beriman kepada  perintah Allah swt. amin ya Allah !

gambar kendit ...*tu lah baju hadiah hari jadi mamaD tempohari..cantik ?


p/s ....dapat hadiah sehelai baju  kesukaannya...dari mamaD dan pcl cuma sempat  hadiahkan antivirus untuk laptop dia je..:))  ...celebrate besday makan kek ,  ... mungkin buat dengan kawan-kawan sekolah di asrama je kata nina..





10 comments:

  1. Amin, semuga menjadi anak yg baik dan berbakti kepada kedua ibu bapa...

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dunia akhirat & dah klik $$$

    ReplyDelete
  3. Moga segala doa ibubapa buat Nina akan di makbul...

    Hepi bufday Nina!

    ReplyDelete
  4. aaamin , insha allah . cantik baju tu ... keikhlasan pemberian tu yg penting ...

    ReplyDelete
  5. comel thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...

    selamat hari jadi adik nina..semoga menjadi anak yg solehah dan tetap iman dijalanNya..! inshaallah

    ReplyDelete
  7. Pcl, nina ni pernah berlakon tv ke? Muka dia mcm muka pelakon kanak2 yg pernah berlakon kt tv je. Nama tak sure tapi muka tu ada iras2. Btw selamat hari jadi nina, semoga , membesar jadi anak yg baik ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @baby comel. .aha ye la kot muka dia iras Sweet pelakon knk2 dulutu tp dah dewasa dah skrg. psst marah hanis, jeles dia...

      Delete
  8. warna background sama dgn warna baju mamaD ... dah sah warna feveret PCL ...

    ReplyDelete
  9. Aamiin......semoga termakbul doa ibu bapa Nina...

    x0x0 ^__^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.