Jenguk bagi sokongan..

Thursday, September 12, 2013 Nazlee Ismail 10 Comments


..hari ni lastday exam hanis dan calon UPSR sekolah kebangsaan.., nampak beria hanis dan kawan yang lain..sekadar memerhati dari jauh...

masih berbaki satu waktu lagi..berenti rehat makan dan solat zohor..

petang ni..'Aptitud Test' ; iaitu ujian mengenal potensi murid dari segi berfikir, menyelesai masalah,  membuat keputusan dan seumpamanya.. huh boleh tahan jugak bebudak la ni..ada macam interview pulak.



anak saya tu pemalu sikit orangnya...hehe macam lah abah dia ni jugak.. saling tak tumpah gitu. :))

#...hanis lambai tangan dan tunjuk 'thumbs-up'.. oklah tu kot!
#harap dia buat yang terbaik. ..

Published with Blogger-droid v2.0.10



10 comments:

  1. Assalamualaikum pcl... adik sheila habis exam harini! heeeee tak sabar nak balik tengok adik bongsu sheila tu :)

    ReplyDelete
  2. semuga semuanya berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd ank PCL yang dah selamat mengakhiri upsr petang ini. Semoga beroleh result cemerlang nanti..:)

    ReplyDelete
  4. sekarang tinggal keputusan saja..semoga anak pcl dan mamaD berjaya dan baik serta cemerlang ..:)

    ReplyDelete
  5. ank buah iman pon upsr gak.tai dia kata soalan B.I bocor huhu

    ReplyDelete
  6. Tak tau pulak Uncle ni pemalu. Hihiii. Vee dulu masa UPSR pun excited untuk last day. Rasa nervous sgt. Tp bila teringat balik, apalah sangat UPSR tu. Kalau repeat sah dpt straight A. Dulu dpt 4A je. Huhuu. All the best to Hanis. Semoga dpt keputusan meletopss.

    ReplyDelete
  7. kita doakan semoga hanis mendapat keputusan yang baik.. :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.