Kalau boleh..hari ini adalah lebih baik dari semalam.

Monday, September 23, 2013 PCL 5 Comments

blog peribadi  ni tiada ciri SEO..haruslah bangga dgn pencapaian yg ada..

..asslamualaikum,

untuk lebih semangat blogging kita kena lihat apa yang terjadi semalam.., hari cuti minggu biasanya page views blog ni memang kurang sangat berbanding hari-hari bekerja biasa..hari Isnin hingga Sabtu tu biasalah dengan jumlah PV macam tu..

so, syukur alhamdulillah masih ramai yang singgah  dan impaknya semakin ghairah untuk aku berblog,  terima kasih atas sokongan anda ..pembaca.. pelawat yang sentiasa support blog pcl .

* my nephew yang sedang belajar kat Poland pon singgah komen..teliur tengok gambar entri semalam agaknya..

ok..sebenarnya mahukan  feedback dari anda semua tentang background blog ni...macam mana?

background oren dah bertukar ke putih bersih...harap memenuhi kehendak pembaca yang 'sakit mata' melihat warna oren sebelum ni.

terima kasih sekali lagi.

#apa saja target dalam kehidupan...mesti lebih baik dari semalamnya. insya Allah.




5 comments:

  1. aha...bagi krole ok begini bro PCL...yang sebelum ni pun tak ada masalah bg krole...header tu mmg cun, kreatif...wah...best tngok pageview bro PCL~ teruskan usaha...moga hari ini lebih baik dari semalam~

    ReplyDelete
  2. putih itu mmg bersih . byk lagi yg blh ditafsirkan dgn pemilihan putih ni ... nice

    ReplyDelete
  3. entahlah pada acik okey jer :) tapi kita kena ikut pembaca jugakkan

    ReplyDelete
  4. sejuk mata memandang warna putih.. oren pun cantik juga sebab aiza suka warna oren.. hehe..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.