Karipap dan Orang Kampung ?

Thursday, September 26, 2013 PCL 7 Comments



... tersengih sambil menaip entri ni guna mobile pintar Samsung... tiada kaitan pon dengan gambar ni.

..sambil ngap sambil memikir dalam kepala ...macam mana nak mengelak masuk dalam kursus. ..tempoh kursus wajib bagi staf kerajaan (7 hari).

masalahnya mata aku kalau bab belajar sesuatu yang membosankan. ..memang kalah punya!
aku sengaja ambil sarapan sebiji karipap dan setin minuman bertenaga..nampak agak pelik hahaaa. kononnya nak bertenagalah nanti ni..

tapi tengoklah camana kesannya sejam dari sekarang !

p/s .. korang ada cara lain nak bagi mood segar sepanjag masa berkursus  *aku tak ambil apa-apa jenis makanan or supplement ke , memang tak ada langsung ...!

# faktor usia lah tu....

Published with Blogger-droid v2.0.10



7 comments:

  1. fae selalu main hp kalo talk or kursus tu membosankan huahaha.

    ReplyDelete
  2. keluar sebentar...cari line tenet kuat sikit, alasan...ni semua pasal ISO yg memeningkan kepala...

    ReplyDelete
  3. sya kalau kursus mata segar tapi tgk lah kursus yg terpilihlah, kepit tangan dengan pengepit baju sidai mesti tak mengantuk punya hak..hak..hak...

    ReplyDelete
  4. main game dalam handphone je PCL.. confirm segar mata.. hehe..

    ReplyDelete
  5. cukup ke sebiji je karipap tu PCL?
    kalau saya kurang² kena 3ketul karipap, baru rasa best sikit mkn karipap..

    ReplyDelete
  6. Makan sweet, minum air masak banyak. Dan senyum je, mesti tak ngantuk hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.