Kat mana aku... haa TUDIA ! !

Monday, September 02, 2013 Nazlee Ismail 6 Comments




lumrah biasa minyak..... petrol naik pon nampak macam suka je rakyat negara kita.

situasi seakan akan ada jualan  lelong,  agak sayalah situasi sama saja di kebanyakan stesen petrol, berbaris kenderaan menanti giliran walhal. ..ni semua  POYO! !

cuma dapat 26.351 liter max per topup..huh
jimat 0.20sen x 26.351 liter =rm5.27 sen je

#kat mana aku? haa tudia!
#harga petrol naik lagi :((


Published with Blogger-droid v2.0.10



6 comments:

  1. Daddy pun dah keluar tadi isi full tank. Org ckp takda makna beli hari ni, esok lusa pun kena beli jugak tapi at least dapat berjimat hari ni kan. Hmm. Sedihh. Tak tau nak teruskan niat nak study ke luar negeri ke tak lepas ni :'( Hidup berjauhan dgn family semua tanggung sendiri and now harga petrol naik. Sobs T_T

    ReplyDelete
  2. @Vee Lea ..hari ni , esok ke lebih kurang sama je kalau diperhausi....yg lebihnya hari ni situasi berebut2...haha

    ReplyDelete
  3. @baby comel , "nak wa camne kan"..ayat ni pcl selaulu guna masa dulu..

    ReplyDelete
  4. hahaa, petang tadi aku banyak gelakkan gelagat orang yang menggelabah. nak jimat beberapa ringgit punya pasal.

    ReplyDelete
  5. dah jadi trend pula.. aiza je yang tak join mereka yang beratur panjang malam tadi..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.