KEPUTUSAN PENUH : Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Tuesday, September 10, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments

Assalamualaikum  wbt ... dengan penuh rasa syukur kehadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya segemen tersebut telah berjalan dengan lancar seperti yang diharapkan...., Apa yang dijanjikan (hadiah) oleh penganjur akan dilaksanakan berperingkat dari semasa ke semasa, insyaAllah.
..dengan kerjasama mamaD ..dan inilah Keputusannya mengikut kategori : semoga tiada yang berkecil hati dengan keputusan yang dikeluarkan ini.

#keputusan adalah muktamad

Kategori 1

(Senarai mereka yang join)


Pemenangnya  ialah ; (klik pada gambar untuk link kepada blog berkenaan)


** pemenang kategori 1 ini, sila pilih salah satu ...mahu direview sama ada Blog atau Page (sila nyatakan link berkenaan).

Kategori 2

(Senarai mereka yang join)


Pemenangnya  ialah ; (klik pada gambar untuk link kepada blog berkenaan)








** pemenang kategori 2 ini, promosi banner/header anda akan berada diblog pcl (bawah header pcl) insyaAllah mulai pada minggu hadapan (satu per satu mengikut turutan) .


Kategori 3

(Senarai mereka yang join)


Pemenangnya  ialah ; (klik pada link blog berkenaan)

# ini pakai lambung nombor bertuah (rujuk pada senarai) ..ok ! heheee..
  1. http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun_1.html
  2. http://ourkizuna.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  3. http://www.norazizah.org/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  4. http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  5. http://citershark.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  6. http://lynnmunir.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  7. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  8. http://jiesusanos.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  9. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  10. http://cinta25hb.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  11. http://www.aimisyahirah.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  12. http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
+6 Blog lagi (pilihan mamaD)

** pemenang kategori 3 ini, salah satu entri dari blog anda akan dipilih , tapi kalau nak bagi entri terbaik pilihan anda pon boleh juga..sila nyatakan link diruangan komen secepat mungkin.

#mohon maaf atas kekurangan dari pihak penganjur dan harap semuanya tak serik nak join mana-mana segmen oleh penganjur selepas ini.

#Terima kasih dengan sokongan yang diberikan.





8 comments:

  1. Terima kasih PCL, nanti buat segmen lagi yer...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya..tahniah semua ^-*

    ReplyDelete
  3. hahaha...makseh kerana memilih...hihi..
    tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah , syukur pada Allah dan terima kasih sebab memilih cadangan saya di kategori 2 . Reveiw blog tu nanti sudah tentu akan beri peluang utk blogger mengenali blog saya ...

    ReplyDelete
  5. Kena pilih jugak.. Ngihihi. Thanks, uncle =)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah kepada semua pemenang.. terima kasih kepada mamaD kerana sudi memilih aiza.. :D

    ReplyDelete
  7. Mekasih PCL!=) http://www.aimisyahirah.com/2013/09/im-one-of-winner-dalam-segmen-blogger.html

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah menjadi salah sorg pemenang..sedih sbb baru tahu ja ni..lappy tak bleh on..terima kasih mamaD sudi memilih adda.. :))

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.