Menu hari ini ..

Sunday, September 22, 2013 PCL 5 Comments



kami baru je lepas makan ....@ahad  biasanya memang lewat. ada sebabnya tu haha , adalah tak lain tak bukan semalam bersengkang mata sampai 3 pagi, meneman hanis menonton rancangan kesukaannya terkini iaitu Running Man ...program tv chanel Korea tu lah ..apa lagi . Sebleum ni dok halang dia sebab exam upsr belum lepas lagi...kini sabtu dan ahad adalah masanya bagai nak 'balas dendam'. layankan saja.

okay menu hari ni ialah Ikan Keli Bakar cicah air asam.. haaa , sedap tau.

#siang ikan sendiri, bakar sendiri...dan buat air asam pon sendiri.., mamaD jadi pemerhati...nasib la aku ni baik hati lagi...tak makan sendiri-sendiri hihii..

#makan kat rumah lagi menyelerakan..dah semestinya lebih selesa dan santai .

*aku bahagia apabila  melihat mereka gembira..

korang punya menu ?   ....Selamat berhari minggu.

Published with Blogger-droid v2.0.10



5 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.