Orang sana call kata pasaipa tak balik !

Friday, September 20, 2013 PCL 5 Comments


biasanya publish entri pagi-pagi atau sebelum tengahari, so hari ni memang tak dan kata mamaD.. selalunya dia akan support saya buat entri tambahan.....kami share blog ok bagi sapa-sapa yang tak perasan tu bila entri dari mamaD mesti dia letak nama dia di hujung entri..

tunggu jugak kot-kot keluar entri dia masak menu best tengahari tadi,...emm tak jugak (sibuk dengan anak kecik..ye lah tu ~ faham).

saya sibuklah hari ni..esok pon kena keja lagi tau ! , keja gomen pon sabtu keja jugak..kiranya bulan ni memang bulan rezeki lebih kami kot..sampai Raya Haji pon tak ambil cuti...makanya tak beraya di kampunglah kamiiiii...

#orang sana call kata pasaipa tak balik !

~...raya kat sini pon raya jugak (memujuk hati anak2 dan isteri)
~  nak merasa daging korban  masyarakat Jawa Banting ..






5 comments:

  1. isi tabungan untuk anak-anak PCL :)

    ReplyDelete
  2. org kampung mai sini utk sambut raya haji bersama bonda ... lega sikit

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Raya haji????? Tak balikkk????
    Kalau daku, mcm tak raya la kalau x balik hu hu hu

    ReplyDelete
  4. aiza nasib baik mak duduk sama.. mungkin tak balik kampung juga kot nanti..

    ReplyDelete
  5. dh nk dekat raya haji.. cepatnya masa berjalan. dpt cuti pcl balik kg :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.