RUANG IKLAN UNTUK DISEWA / email : nazli.angkasa@gmail.com / whatsapp : 017 4009726 / Nazlee



Image and video hosting by TinyPic

CheNtA HaTi SayA #exchangefeedgroup

Promosi Pakej Pelancongan Ke Krabi, Phuket dan Hatyai Thailand .





PAKEJ PHUKET KRABI HAT YAI
6D 4N RM680/head 

# caj untuk kanak-kanak (bawah 12 tahun) ; with bed 15% discount/head , without bed 20%/head discount. 

Pakej Termasuk :

1. Penginapan  2 mlm di Phuket .
                       1 mlm di Krabi
                       1 mlm di Hat Yai

2. Tourist Guide dan tour leader
3. Kastam dan Imigresen clearance
5. Bas persiaran pergi dan balik dari Station Bas Bandar Tasik Selatan ~ Phuket,Krabi,Hat Yai

Tarikh : 1 ~ 6 Nov 2013
Deposit : RM400 per head

Tempahan boleh dibuat melalui saya,  email : nazli.angkasa@gmail.com





Share on Google Plus

About Nazlee Ismail PCL

Selain menggunakan nama Nazlee Ismail, juga dikenali dengan nama PCL (PakCikLie) 42 /berkahwin / anak (2 putri) / Banting Selangor. Blog berkenaan Lifestyle Blogger/Parenting Blogger/Business Travel. Boleh whatsapp untuk dapatkan lebih info : +6017 400 9726 . Terima Kasih
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 Comments:

  1. Wahh. Macam berpatutan ja harga :)

    ReplyDelete
  2. harga bole tahan ..kira murah da tu

    ReplyDelete
  3. memang best jer....tapi belum ada budget lagi....hehe

    ReplyDelete
  4. Menarik tu. Kanak2 sama jugak ke harganya.

    ReplyDelete
  5. klu ada tarikh lain kan bagus ... nak bersantai ...

    ReplyDelete
  6. harga berbaloi sgt ... tapi... dh ada perancangan lain. have fun PCL & family ^^

    ReplyDelete
  7. @ JunAina

    # caj untuk kanak-kanak (bawah 12 tahun) ; with bed 15% discount/head , without bed 20%/head discount.

    ReplyDelete
  8. Best tu.. tapi nk kena checck schedule dulu la.. takut ada komitmen lain

    ReplyDelete
  9. Perghh.. bestnya klu dpt gi krabi.. tp nk wat cne.. masa x mrngizinkan.. bz sgt skrg dgn bisnes hubby..

    ReplyDelete
  10. klu pakej untuk krabi sahaja ada x?? bajet dalam 10 orang

    ReplyDelete

[PERINGATAN MESRA]
Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Untuk yang berminat melanggan tapak IKLAN BLOG, email admin (nazli.angkasa@gmail.com). Mohon jangan SPAM ruangan KOMEN . Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.