Saya Syafi !

Wednesday, September 18, 2013 Nazlee Ismail 7 Comments


..Syafi Damia nama diberi,  umur baru masuk 2 tahun...saya jaga budak kecik ni memang senang dari yang lain2 , datang pagi dia selalunya tidur lagi.., kalau terjaga pon dia cuma nak susu je...lepas minum sambung balik tidur...best jadi baby ni kan...tak perlu fikir banyak ! haha..

...time makan dia bangun dan tak banyak songeh, bab makan tak perlu paksa2..Syafi suka sangat sup ayam.  Penat dia main pusing sana sini....cukup jam Syafi tidur lagi. tu yang tembam je pipi dia..hihi.

apa yang dicakapkan dia seolah faham semuanya....cuma mulutnya saja berat nak berkata-kata.., manja dengan pakciklie...sebut je "pakcik" dia terus senyum sengih...tunggu depan pintu , tau je bila time pcl balik lunch atau balik keja..

sengaja nak kenalkan anak jagaan saya, ...ni gambar Syafi  masa baru hari pertama daftar sebagai 'student' di rumah kami ;


cute tak budak ni?? very good girl... 

~diana

Published with Blogger-droid v2.0.6



7 comments:

  1. bambam nye diana..grrrr pipi gebus diee

    ReplyDelete
  2. cutenye. :) gebus gebam pipi..hehe

    ReplyDelete
  3. mmg menggeramkan la budak nih ...

    ReplyDelete
  4. aha cumilnye adik syafi...oh da 2 tahun~ msti best jg ni..tak byk karenah huhu~

    ReplyDelete
  5. Owh.. Sbya dgn anak sy... Bambam.dia ea.. Cumel.. ;-)

    ReplyDelete
  6. comelnya syafi.. geram tengok pipi tembam..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.