Segmen 1st Mama

Thursday, September 12, 2013 PCL 9 Comments


okay... saya free sikit petang ni, supportive blogger jom ikut saya...klik banner dan boleh la join sama segmen mamamaya .

MIL saya datang dari Sg Petani... , so malam ni kami ada plan baik punya ..cer teka ?? ..*hehe xtvt macam biasa

#Selamat Bersegmen semua ..




9 comments:

  1. slmt bersegmen! cx terjah jugak! :)

    ReplyDelete
  2. good luck PCL..cik akak pon dah join juga..hihi

    ReplyDelete
  3. BW dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. good luck PCL.. aiza pun baru join tadi..

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  6. salam .. peeka dari segmen mama :) jomm sesama blogwalking and follow bloggers yg turut serta :) #2347

    peekachumey.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. #2347
    assalamualaikum....
    SYASYA singgah sini & follow...dr segmen yang same...

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.