Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Friday, September 06, 2013 Nazlee Ismail 14 Comments

SEGMEN INI SUDAH PUN BERAKHIR  ~   TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI MENYOKONG DAN MEMERIAHKAN .

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com


Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada semua blogger
  2. Like Page P.C.L
  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)
Kategori 1
Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki  mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].
*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.
*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.

#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)

Kategori 2
Peserta  memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;
Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.

#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Kategori 3
Boleh buat entri dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur  (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.

#Hadiah : Review enam   1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Didahului dengan ucapan Terima Kasih.
~pcl , *september dengan header baru.

Di bawah ni adalah kod HTML yang dimaksudkan, hanya perlu COPY  >>  klik[New Post] kemudian klik[HTML] dan PASTE kod tersebut di dalam post entri anda.




UPDATE : SENARAI PESERTA SEGMEN [klik]


14 comments:

  1. Join jugak yang ni....kategori 3


    http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Uncle, Vee jadi peserta kategori kedua je ehhhh.. :D

    By the way, Vee suggest uncle beri mamaD jam tangan so that setiap kali mamaD tengok jam, mamaD akan teringat kat uncle ;D Selain tu, boleh jugak beli telekung lycra untuk mamaD. Bila mamaD solat, mamaD akan ingat uncle, dan rasa dihargai dan disayangi bila terima hadiah mcm tu sebab itu tandanya orang syg dan memang membimbing kita ke arah kebaikan. Mcm mana nak explain ehhh.. Huhuhu. Vee suggest ni pun sebab Vee suka terima hadiah yang berkaitan dengan agama sebab tau ada orang peduli psl akhirat Vee nanti :')

    Sekian sahaja.. Blessed birthday to mamaD. Semoga terus diberkati dan bahagia ke akhir hayat =)

    ReplyDelete
  4. terima kasih jemput.. aiza join juga PCL..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  5. tarikh xsampai lagi ni. waitng to wish at facebook. hehe

    ReplyDelete
  6. join yer...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  7. http://www.aimisyahirah.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html join..

    ReplyDelete
  8. Yeah. Finally. Ni haa entri eimah ...
    http://eimahshahrirgee.blogspot.com/2013/09/surat-layang-buat-mamad.html

    Lepas tu, nak cadang sikit yang kategori no.2 tu. emm emm.

    eimah cadangkan ; spent a day berdua + romantik + berdating berdua + kek di hujung date ------> the best hadiah kot.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...
    Saya join kategori 3..
    http://norazhobbies.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  10. Join kategori 3 :)
    http://www.norazizah.org/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  11. TENGKUBUTANG JOIN YEA PCL..
    KATEGORI 3

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  12. untuk kategori dua.. teman cadangkan PCL belikan al-Quran pelangi sebagai hadiah besday Mama D.. google tengok cne rupa alquran pelangi tu.. he2.. gerenti Mama D suka sangat2 tau.. heee...

    ReplyDelete
  13. Selamat harijadi mamaD...

    Bunda cadangkan PCL belikan cincin kepada mamaD... lepas ni ambil cuti gi honeymoon...

    Bolehlah terkenang kembali time2 baru bernikah dulu...

    mesti sweet gilerrr..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.