Segmen santai september by cik akak

Wednesday, September 04, 2013 Nazlee Ismail 2 Comments


Selain fanatik warna purple cik akak minat warna apa?

jawapannya,  ..apa lagi warna oren macam background blog pcl ni lah.. memang tak 'masuk' dengan kaler pepel toh !

#ada yang tak setuju tapi sebenarnya ramai yang suka OREN ye cik akak , siap send email  personally lagi ..(yeah tapi bukan dia)

ok kalau nak join sempat lagi..sampai esok pagi 8am. (klik banner)





2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.