Segmen – Saya Mahu Ditegur

Tuesday, September 24, 2013 Nazlee Ismail 11 Comments


assalamualaikum...

Terus kepada tujuan segmen ini iaitu..tegur menegur berkenaan blog rakan.

Suka saya bila ditegur ituah sebabnya saya join segmen ini, tegurlah semahu anda tentang penampilan blog saya terutamanya ..dari itu nanti boleh saya perbaiki mana yang sepatutnya .

Jika anda turut join dalam segmen ini...jemput saya untuk menegur anda (blog anda) seikhlas hati...begitu juga anda, insyaAllah.

Selamat bersegmen . Nak join KLIK SINI.




11 comments:

  1. semoga berjaya....
    cik akak pun nak join juga kalau sempat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cik akak Nao mei mesti sempat punya lah..

      Delete
  2. Replies
    1. @M.K Lim. ..t.kasih isi tabung.. malu nk tegur eh

      Delete
  3. Blog saya perlukan tuguran +ve/-ve tak kisah. ..silakan.

    ReplyDelete
  4. KENAPALAH DIRI SAYA NI AGAK BERAT UNTUK JOIN SEGMEN-SEGMEN..

    ReplyDelete
  5. nak join kalau sempat...selamat bersegmen ye PCL :)

    ReplyDelete
  6. bagi saya , blog tu nampak lebih kemas kalau ada border ... boleh ker

    ReplyDelete
  7. Nak komen sikit je kat sini..

    1) Header bergambar tu bila klik ingatkan dia pegi ke homepage. Rupanya dia bukak link gambar..

    2) Bahagian atas iklan nuffnang tu ada ruang kosong besar. Mungkin boleh edit bagi kecik sikit.

    3) Commen tbox kenapa sampai 3 ek?

    Terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  8. salam PCL...

    keseluruhan den ok dengan blog nih , tapi tang header tidak perlu sebesar tuh kot...:)

    lagi satu , tidak perlu rasanya ruangan komen sampai 3 platform yang berbeza...

    ReplyDelete
  9. Header terlalu besar, post terkini lebih sesuai berada di bahagian sidebar

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.