Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

Saturday, September 07, 2013 PCL 1 Comments


Blogger Yumida , ..supportive blogger , tengoklah rerakannya ....kemain ramai giler.
Bila dia buat segmen ...xkan nak tengok saja...kan !,  join lah ...cepat atau lambat janji dalam tempoh masa yang ditetapkan..okeh, klik banner kalau sempat join lah.

jumpa lagi next entri....

#Birthday mamaD; untuk hari ke-2




1 comment:

  1. salam..ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena nak UPSR ni..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.