Semak link blog anda !

Saturday, September 28, 2013 Nazlee Ismail 3 Comments

salam semuanya..


  • dah bangun tidur..?
  • dah sarapan..? ke.. tunggu makan tengahari terus? *hihi jangan la macam tu , tak bagus tau..
  • dah letak link/url blog untuk join blog list pcl (Lelaki dan Wanita) ?
  • dah check sidebar blog pcl ni..ada tak tersenarai dalam blog list Sempoi & blog list Sporting ?
  • dah masukan url blog www.nazlee.com dalam bloglist anda ? (t.kasih kalau anda dah lama buat..) 
  • dah like page P.C.L
  • ..dan yang paling utama , dah jalankan kewajiban anda sebagai seorang yang beragama ?
ok baik, biarlah setiausaha peribadi  saya  hari ni buat spotcheck !

(nina n mamaD..tq.) diaorang tolong saya scan link anda sama ada bermasalah atau tidak mengunakan kaedah [ Free Website Malware Scanner ]

# update blog list secara berperingkat..masih terbuka kepada yang belum letak... dan mungkin saya akan tamatkan pencarian blog list bila-bila masa.

"Orang berbudi kita berbahasa..."





3 comments:

  1. sempat tak lagi aiza nak join?

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. V tak dpt like fanpage uncle. V xda fb skrg :) Sorry ~ And thanks sudi masukkan V dlm blog list :)

    ReplyDelete
  3. Nak jugak bole .
    http://pykapdot09.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.