Semalam saya demam. ..terkejut?

Saturday, September 07, 2013 PCL 7 Comments


..assalamualaikum, ceria hari cuti...walau saya demam terkejut!

nak ucap terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan juga semua mengucapkan selamat ulang tahun besday saya.. kat blog ni, wall fb dan sms..terharu sangat....sungguh terharu :).

takdak dalam plan saya sebenarnya, ... tak sehebat  tahun2 sebelum ni buat saya demam seram sejuklah.., ada yang pelik bila tetiba ramai yang add akaun facebook saya.. saya syak saje..ni semua keja pcl.  (harus. .sapa lg).

semalam,  ada yg sempat reply komen fb, ada juga yg belum......pening sangat kepala ni, hanis punya aktiviti pon tak leh nak join....
hanya pcl saja yg pi majlis bacaan yasin dan doa restu ibubapa serta guru di masjid sempena upsr dia..kesian hanis.

balik je dari masjid, depa nampak saya bertampal koyok di kepala...berselubung dengan selimut. , pcl tolong picit kepala, hanis tolong picit kaki...
agak lega sikit....maka makan lah kami kek besday yg pcl beli...sedap betul, saya memang suka kek coklat SR...walaupun dua potong je, pcl tak suka membazir....memang tak habis sekali hadap.

yang buat lebih terharu...kad ucapan yang special sangat tu.
hanis pun ada bagi surat...(surat wasiat sempena exam dia...lg terharu dengan aku janjinya utk membanggakan ibubapa)..doa dan harapanku semoga dia kotakan apa yang dihajati...in sha allah.



lagi mengejutkan pagi ni, ...

Wantan mee, sekali makan nak lagi... sudah tersedia di atas meja, sarapan saya pg ini...mana dia belajar taktaulah tapi saya tak puji sebarangan., memang sesedap rasa dan ummmm...pandailah, orang laki ni kena buat demam sesekali hihi.

*sebenarnya kalau ikutkan tak sempat blogging tu memanglah, ..maklumlah anak ramai bila hari bekerja..., minggu lepas memang dah syak ada something kat entri pcl...emmm memang,....memang pcl ada buat segmen khas rupanya...patutlahhh!

~ diana

Published with Blogger-droid v2.0.6



7 comments:

  1. kejutan buat mamaD lah ni...selamat hari lahir yer mamaD

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh, sehat selalu

    ReplyDelete
  3. Kejutan manis, sweet memori....bukan senang nak cari... :D

    ReplyDelete
  4. Speedy recovery ye Diana :)

    ReplyDelete
  5. cepat sembuh..heheh done follow,sudi lah ke blog saya n follow..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.