Sheia la ... Blog Review 2.0 by sheilashahfiekry.

Saturday, September 07, 2013 Nazlee Ismail 6 Comments

okay dah tengahari... dah kebah pon demam mamaD, terima kasih kpd yang mendoakan. ..orang demam terkejut takleh lelama ....besday girl, rugii tau !! sebelum kami ke mana-mana, aku nak hebah-hebahkan review blogger Sheila la ni..(kilk banner uk info)


bagus untuk kita tau mengenai blog kita pada pandangan blogger lain , harus join kalau tatau nak buat apa cuti-cuti nih.

babai :))

#tolong review blog saya.




6 comments:

  1. ala3 mamaD demam ke?get well soon dear..kim salam ngn mamaD

    ReplyDelete
  2. demam terkejut nih ... semoga mamaD cepat sembuh ...

    ReplyDelete
  3. menariik...suka blog ni...very simple :)

    ReplyDelete
  4. Melawat sini. Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  5. As'kum! saya sampai sini setelah membaca review tentang blog anda di blog Sheila! Belum pun membaca entry yang ada dalam blog you ni... InsyaAllah saya akan baca bila ada kelapangan nanti.

    ReplyDelete
  6. blog shelia dah eview PCL..kindda agree on that..tapi entry PCL biasanya memang menarik..walaupun ade kekadang aku tak komen..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.