Tinggalkan Link / URL Blog Anda - Blog List ( Lelaki didahulukan )

Friday, September 27, 2013 Nazlee Ismail 7 Comments

Assalamualaikum...

Terus kepada tujuan sebenar..., pcl mahukan link/url  BLOGGER LELAKI , oleh itu dengan segala hormatnya dipersilakan (seperti tajuk entri) .

..dan kalau sudi LIKE jer ! ..



#Blog List name : "BLOGGER SEMPOI" ..semua blogger lelaki yang pcl kenali sempoi-sempoi belaka..serius !

#..saya perlukan blogger lelaki kerana ada 'aktiviti konvoi pelancongan' yang masih dalam perancangan..

# Blog list blogger wanita akan menyusul selepas entri ini. tunggu..

*rombakan bloglist adalah mengikut kehendak admin.

sekian terima kasih.




7 comments:

  1. Mohon laki-laki sekalian isi nama ye. Kita nak ikut jgk g melancong :) hehe

    ReplyDelete
  2. Lelaki diutamakan, wanita di dahulukan..sepatutnya begini kan ? :P

    ReplyDelete
  3. alar....x sabar nak tunggu bloglist wanita..hee

    ReplyDelete
  4. hehehe... mane dia lelaki yang hebat ni....

    ok ni hamba punya..

    http://zaidisign.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Saya nak www.mizisempoi.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.