Tinggalkan Link / URL Blog Anda - Blog List ( Wanita pula... )

Friday, September 27, 2013 Nazlee Ismail 15 Comments


Assalamualaikum...

(...sejam berlalu lebih sikit...maaf, tadi  rakan sekerja saya buat majlis perpisahan  *makan durian dan buah-buahan lain..mana boleh terlepaskannya.

ok, terus kepada tujuan sebenar...sama jugak, pcl mahukan link/url  BLOGGER WANITA , oleh itu dengan segala hormatnya dipersilakan (seperti tajuk entri) .

..dan kalau sudi LIKE jer ! ..



#Blog List name : "BLOGGER SPORTING" ..semua blogger WANITA yang pcl kenali sporting habis ..serius especially G+ mamber .

#..saya perlukan blogger wanita untuk support semua aktviti terutamanya gathering blogger dan lain aktiviti berkenaan blog yang masih dalam perancangan..insyaAllah.

#Entry untuk Blogger Lelaki dah buat dah...  DI SINI.

*rombakan bloglist adalah mengikut kehendak admin.

sekian terima kasih.





15 comments:

  1. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com

    http://jombercontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hello, uncle :) Lama dah Vee tak jenguk sini kannn.. Minggu ni Vee sgt lahh busy, blh baca entries kat blog. Hihi. Nak publish entry je ada masa, nak BW tu memang payah benooo.. Nampak gayanya Vee mcm tertinggal byk kisah uncle dah sekarang. Tak fhm sgt, tp nak join jugak ;D

    http://vaneelea.blogspot.com/

    Have a good day uncle :)

    ReplyDelete
  3. http://veesandy.blogspot.com/

    wah ! dpt mkn free nih ...

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Dgn tanpa segan silu emma drop link blog kat sini (*¯︶¯*)
    Http://emmaeema.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nak join..juga ye...
    http://ietams.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nak join jugakk hihi
    http://hunyieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hehehe.. nak nakkk..
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. @Hani Fadhlina Abdul Rahman , ..maaf lepas discan.. link blog anda "Site infected with malware" , mohon dibersihkan dahulu .

    ReplyDelete
  10. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://ciksitimun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. nak join juga kalau masih sempat..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. nak juger

    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Bolehletak url jgk ke ni pcl?hehe

    http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nak gak...hehehe
    http://iszkha77.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.