Update Senarai Peserta : Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran mama'D

Friday, September 06, 2013 Nazlee Ismail 4 Comments

Sila semak nama/url/komen ucapan anda mengikut kategori segmen yang disertai. ;

Susunan nombor dalam senarai tidak mengikut turutan masa penyertaan anda. Harap maklum !

#Kategori 1   ( 06/9/2013 )

#Kategori 2

  1. Vee Lea ~ Vee suggest uncle beri mamaD jam tangan so that setiap kali mamaD tengok jam, mamaD akan teringat kat uncle ;D Selain tu, boleh jugak beli telekung lycra untuk mamaD. Bila mamaD solat, mamaD akan ingat uncle, dan rasa dihargai dan disayangi bila terima hadiah mcm tu sebab itu tandanya orang syg dan memang membimbing kita ke arah kebaikan.
  2. Fizi Zaidi ~ fizi cadangkan Pcl membelikan seutas rantai atau sebentuk cicin..ini tidak lah bernilai kalau hendak dibandingkan dengan kasih sayang wife (mamaD)terhadap Pcl  ..selamat menyambut ulang tahun kelahiran mamaD(Nordiana Mohd Saad ) semoga bahagia selalu dan berada di dalam kerahmatan-Nya  :)
  3. Siti Rohaida Yusof ~Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sebentuk cincin or gelang or rantai...supaya mamaD sentiasa memakai hadiah pemberian PCL..Dan akan mengingati itu adalah hadiah dari suaminya ...
  4. Mieza Jhaa K ~ LAZADA tengah buat sale sekarang, saya syorkan PCL beli DANA Garment Steamer tu.. ada sale 48%.. Senang seorang isteri nak buat kerja-kerja menggosok pakaian PCL dan anak2.. amat mudah.. Jom tengok sini..http://lzd.co/Shop_DanaSteamer
  5. Atuk Baik ~ yg saya cadangkan, memberi kucupan yg syahdu dihadapan anak2, sebelum itu terangkan kpd anak2 maksut yg dilakukan. moga anak2 akan menjadi seorang yg menghargai dan penyayang
  6. Adhie Sunan Saifuddin ~ Salam Saya cadangkan Pcl hadiahkan MamaD pakej percutian dan rawatan SPA sebagai kenangan abadi buat MamaD dan PCL lebih menarik jika disertakan dengan candle light dinner semasa percutian...hadiahkan bunga ros sekali.
  7.  Aku Penghibur ~ acik cadangkan pcl belikan rantai yang nama MamaD Ataupun simbol nama "M" biar mamaD kelihatan jelita dan menawan ketika di ulangtahunnya
  8. Ummi Kami ~ Ummi cadangkan suatu hadiah yang penuh bermakna dalam hidup anda berdua....hadiah novel dan ciptaan atau nukilan sajak kasih sayang yang dapat dijadikan memori MamaD seumur hidup.... ^^
  9. Shark Kay  ~ Shark cadangkan PCL bawa mama'D makan malam special dan hadiahkan mama'D seutas jam tangan..dikala mama'D melihat jam tangan dan dikala itu juga mama'D  teringat akan PCL:)
  10. Norazizah Hashim ~ Nor cadangkan bagi hadiah kek custom made khas untuk mamaD. Majlis potong kek boleh buat di tempat-tempat istimewa atau buat majlis kesyukuran di rumah untuk meraikan mamaD. Birthday girl duduk sambut birthday, biar orang lain buat kerja. :) .
  11. AyueJean AJ ~ AJ cadangkan PCL beli pemanggang ajaib tu since MamaD pun suka memasak kan...... Mesti bertambah-tambah sedap masakan MamaD Nanti.....
  12. Nao Mei ~ Cik akak cadangkan supaya PCL hadiahkan senaskhah Al-Quran kerana bila mamaD tengok mesti mamaD terharu sebab nilai Al-Quran itu lebih indah dari benda lain PCL....Cinta dan kasih sayang tak boleh diukur dengan wang ringgit...cukuplah dengan keikhlasan dan kejujuran kita pada cinta rumah tangga....Al-Quran sebaik-baiknya...Semoga Allah sentiasa melindungi cinta dan kasih sayang antara PCL dan mamaD...Amin....Tapi sebelum bagi hadiah tu kucuplah dahi si MamaD tu...Kerana perempuan terharu bila diperlakukan dengan kasih sayang cam tu....
  13. Rai Ourkizuna ~ oh saya nak mencadangkan PCL hadiahkan set penjagaan kulit atau makanan kesihatan untuk mama D supaya mama D lebih ceria dan sihat. bila badan sihat, nampak lebih awet muda :D
  14. Amanina Mads ~ Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD percutian berdua ke tempat mula2 pcl dan mamaD bertemu. Mungkin mamaD akan terharu kerana walaupun setelah sekian lama berkahwin tetapi detik pertemuaan itu tetap diingatan. 
  15. Norhasniza Khalid ~ Mama cadangkan +PakcikLie PCL  menghadiahkan MamaD, sejambak bunga kesukaan beliau diikuti dengan coklat kegemaran beliau. Ini kerana, terdapat banyak kebaikan coklat diantaranya yang terbaik menimbulkan perasaan tenang. Jiwa pun tenteram..... :)
  16. Binti Sandi ~ sepasang telekung atau sejadah itu dah memadai . tak ada yg lbh bermakna bagi seorg isteri selain dapat memberi pahala kepada suami dengan melakukan ibadah menggunakan pemberian suami tercinta seterusnya dapat memimpin tangan suami ke syurga ...apa yg isteri beri didunia itu tidak penting . Yang lebih penting ialah apa yg suami dapat daripada isteri kat akhirat nanti ...
  17. Eimah Shahrir ~ eimah cadangkan ; spent a day berdua + romantik + berdating berdua + kek di hujung date ------> the best hadiah kot.
  18. Ery Nix ~ ..Cadangan saya adalah PCL bawa Mama'D ke tempat mula-mula berkenalan dulu, buat 'candle light dinner' dn Flashback memory cinta yg masih terjalin hingga ke hari ini.
  19. Norhazlina Mohd. Zaki ~ Saya cadangkan +PakcikLie PCL  hadiahkan Mama D homemade cake    ( buat sendiri tau...Mama D relax ), sepasang persalinan Tudung, jubah, dan kasut.
  20. tengku butang ~ .. teman cadangkan PCL belikan al-Quran pelangi sebagai hadiah besday Mama D.. google tengok cne rupa alquran pelangi tu.. he2.. gerenti Mama D suka sangat2 tau.. heee...
  21. Bitt Zulkarnain ~ Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD premium beautiful...hehehehe saya bukan agen pon..p la cari mana2 yg agen pon tak pe....supaya apa erk...ermm bila mamaD dah pakai nanti baru pcl tau la kot...hehehee
  22. dear xila ~ Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD any barangan wanita dari Zalora dan suprisekan atas nama mamaD dan biar dia sendiri receive bila bang kurier tu sampai depan rumah. Buat kan mamaD tertanya tanya heee dan feeling suprise habis tau. Tp brg kasi bayar dulu la (ehem ehem)
  23. Vee Za ~ lebih baik pcl hadiahkan mamaD sesuatu yg mamaD nak miliki tapi x dpt sampai sekarang ... dah tentu pemberian itu akan jadi sangat bermakna untuk mamaD
  24. Ain N ~ sy cadangkan pcl hadiahkan rantai tangan emas. kalau cincin, mngkin dah ada.sbb lmrah wanita suka perhiasan.hehe.. atau mungkin alat2 utk memasak yg blum ada mcm pemanggang ajaib, pengukus elektrik. mesti mama d rasa lebih dihargai sbb tandanya pcl nak mama d masak lebih pelbagai dan sedap2 hehe.. ok itu saja :)
  25. ...update (10:30am) 06/9/2013 


Kategori 3

  1. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  2. http://www.cikyaya.my/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  3. http://cinta25hb.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  4. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  5. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  6. http://jiesusanos.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  7. http://www.aimisyahirah.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html 
  8. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  9. http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  10. http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  11. http://ijamawar.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  12. http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulangtahun-mamad.html
  13. http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun_1.html
  14. http://mamasentimental.blogspot.com/2013/09/pantun-dia-yang-ku-sayangkhusus-untuk.html
  15. http://lynnmunir.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  16. http://maszull.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  17. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  18. http://citershark.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  19. http://lynathegojes.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  20. http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  21. http://mamamamy.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  22. http://veesandy.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  23. http://memetlenggeng.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  24. http://eimahshahrirgee.blogspot.com/2013/09/surat-layang-buat-mamad.html
  25. http://diarykirani.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  26. http://atuk-phd.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  27. http://norazhobbies.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  28. http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  29. http://erynix.blogspot.com/2013/09/httpwwwnazleecom201309segmen-khas.html
  30. http://tinymummy.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  31. http://www.norazizah.org/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  32. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  33. http://ourkizuna.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  34. http://www.dearxila.my/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  35. http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  36. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-khas-sempena-ulang-tahun.html
  37. ..update (10:30am) 06/9/2013


Segmen sedang berlangsung sekarang ,  kepada rakan blogger yang belum join dan berminat boleh  klik sini :

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran mama'D (01~06 Sept 2013 11:59 malam)


#Sila maklumkan kepada saya jika terdapat sebarang kemusykilan.






4 comments:

  1. akak pun ada juga...hihi

    ReplyDelete
  2. Waaaaa.. Segan pulak tengok nama paling atas sekali.. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. dah ramai yg join yer . saya tggu hari rabu ... blh lak pilih hari yer ... heheheee

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.